Met FG Restaurant (2 Michelinsterren) behoort François Geurds in gastronomie tot de absolute top. Geen chef zo vergevorderd op gebied van smaak als hij. Zijn heldere Bloody Mary smaakt meer naar tomaat dan een rijpe San Marzano. Als enige chef in Nederland beschikt deze meesterkok over een eigen smaaklaboratorium. De scheikundige formules maken deel uit van het decor in FG Restaurant.
Een eyecatcher in FG Restaurant is de western oak lattenverlichting. De wastafel in het toilet is een waterval en de private dining room is een omgekeerde tuin, een oase van rust.
FG Restaurant heeft met de ModBar de restaurantprimeur. De ModBar is de meest geavanceerde espressomachine ter wereld waarbij alle belangrijke hardware is opgeborgen onder de bar. Deze machine kan water uit alle delen van de wereld simuleren, de smaak van water welteverstaan. De keuken is volledig naadloos waardoor bacteriën geen schijn van kans hebben. Het FG Restaurant telt 54 draaistoelen en een ultraluxe bar met 8 zitplaatsen.
Aan die ultraluxe bar eet je Kobe beef ofwel Wagyu A5 uit het vuistje, een lik vrijwel ongezouten kaviaar van de witte Siberische steur. Aan deze bar drink je een millésimé blanc de blancs of een huisgemaakte cocktail op basis van eigengestookte gin of whisky van The Glenlivet. De gerechten van François Geurds dagen je uit, inspireren. De onverhoedse verrassing zit ‘m in elke gang. FG staat (garant) voor Fanatiek Genieten. FG Restaurant kent geen grenzen, FG Restaurant kent geen kledingvoorschriften. Op gympen ben je er net zo welkom als op naaldhakken. De ultieme eetbeleving is niet gebonden aan een dress code is de stellige overtuiging van François Geurds.